Εθνική Νεανίδων: Εφικτός ο στόχος της παραμονής στην League A

Η Κωνσταντίνα Κωστοπούλου και η Νικολέτα Καλέση έστειλαν το μήνυμα πως η Εθνική Νεανίδων μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Εθνική Νεανίδων: Εφικτός ο στόχος της παραμονής στην League A

Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Αρόνα, την προετοιμασία της για τον Σαββατιάτικο (08/04/2023, 16:00) αγώνα με την Αυστρία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου της στη League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την οικοδέσποινα Ιταλία, η αποστολή της Εθνικής Ομάδας στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση για να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής στην League A, που αποτελεί και τον στόχο της. Οι διεθνείς παίκτριες Κωνσταντίνα Κωστοπούλου και Νικολέτα Καλέση μίλησαν για την αναμέτρηση με την Αυστρία, τονίζοντας ότι η Εθνική θα δώσει τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η 18χρονη επιθετικός Κωνσταντίνα Κωστοπούλου επισήμανε πως: «Στόχο της ομάδας αποτελεί η παραμονή στη League A και πιστεύω ότι είναι εφικτός αν και μας έχουν επηρεάσει λίγο οι τραυματισμοί που έχουμε στην αποστολή. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικές εμφανίσεις να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Αυστρία».

Ενώ με την σειρά της, η 19χρονη μέσος Νικολέτα Καλέση τόνισε πως: «Εύχομαι περαστικά σε όλα τα κορίτσια που τραυματίστηκαν και δεν μπορούν να βοηθήσουν: την Ελευθερία Πλακιά, την Μαριάννα Ραπάνη, την Αναστασία Σιδηροπούλου και τη Μαρία Κοκμωτού. Θα παλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην League A, ώστε να την αφιερώσουμε στα κορίτσια που λείπουν από την ομάδα».