Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ντίνο Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής μας.

Χατζηδιάκος: «Ταιριάζουμε με τον Μαυροπάνο»

Για τη συνεργασία του με τον Ντίνο Μαυροπάνο μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος στον ΣΠΟΡ FM, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που έχει μπροστά της η εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Euro.

Αναλυτικά ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε:

«Δεν μοιάζουμε, αλλά ταιριάζουμε πάρα πολύ. Ο Μαυροπάνος έχει απίστευτο σώμα για κεντρικό αμυντικό. Εγώ έχω διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Ως κεντρικός αμυντικός πρέπει να είσαι όπως ήταν παλιά το αμυντικό χαφ, να ξέρεις τι θα κάνεις με την μπάλα, να ξέρεις να κάνεις άμυνα, να μαρκάρεις κτλ».

Για το φιλικό με τη Λιθουανία: «Μας πείραξε, έτσι όπως σκέφτομαι την εικόνα μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια. Η γενική εικόνα όμως ήταν καλή, δεν μας κόστισε βαθμούς. Μακάρι να χάνουμε τώρα τις φάσεις και όταν μας δοθεί η μισή φάση στα επόμενα παιχνίδια να βάλουμε τα γκολ».

Για το αν η Εθνική μας θα «προσπεράσει» την Ολλανδία: «Πρέπει να την περάσουμε. Γύρισα και είπα στον προπονητή μου στην Άλκμααρ (σ.σ. Πασκάλ Γιάνσεν) ότι είμαστε δεύτεροι στον όμιλο και μου απάντησε ότι εάν συνεχίσει να παίζει έτσι η Ολλανδία, θα είμαστε και στη συνέχεια».