Εθνική Κορασίδων: Πήρε αήττητη την άνοδο στην League A (vid)

Η Εθνική Κορασίδων νίκησε τα Νησιά Φερόε και προκρίθηκε αήττητη στην League A.

Εθνική Κορασίδων: Πήρε αήττητη την άνοδο στην League A (vid)

Πρώτη και αήττητη στον πρώτο όμιλο της League B του EURO WU-17 τερμάτισε η Εθνική Κορασίδων, η οποία επικράτησε 2-0 των Νησιών Φεροέ στο LFF Stadium της Λιθουανίας και εξασφάλισε την άνοδο στην League A. H Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά και πήρε διακιωματικά το εισιτήριο ανόδου στην κορυφαία λίγκα της κατηγορίας.

Έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας στο παιχνίδι με τη Μολδαβία (5-0) και αυτήν επί της Λιθουανίας με το ίδιο σκορ (5-0), η Εθνική Ομάδα επικράτησε 2-0 των Νήσων Φερόε.

Στο 21ο λεπτό η Ίβιτς μπήκε στη περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και η επερχόμενη Φακίνου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ σημειώνοντας το 1-0.

Στο 68ο λεπτό η Βαλκάνη πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Γιοβάνη αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή η Γιάκομπσεν. Στο 94ο λεπτό η Γιαννή με σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Νησιά Φερόε (Εγιόβορ Γιάκομπσεν): Ράσμουσεν, Κάρλσεν (89' Στάινχολμ), Γιάκομπσεν, Γιοχάνεσεν, Ντανιαλσντότιρ, Μίκελσεν (46' Μόρ), Ζαχαριάσεν (73' Μπεργκσντοτίρ), Νταλχάιμ, Γκόντφρεντ, Γιοχάνεσεν.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Κώστα, Βαλκάνη, Κωνιωτάκη (92' Κιουρεξίδου), Παντερή (70' Μαξ), Αργυρίου, Γιοβάνη, Ζαγκλή, Ίβιτς (70΄Σιαφαρίκα), Φακίνου (89' Μούγιου), Λαζαράκη (46' Γιαννή).