Γιώργος Μασούρας στο «ΦΩΣ»: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο Γιώργος Μασούρας μιλάει στο «ΦΩΣ» για τη θετική εικόνα της «γαλανόλευκης» και την δύσκολη συνέχεια στον δρόμο για το Euro, την προσωπική του στόχευση αλλά και την μάχη του τίτλου στην Super League.

Γιώργος Μασούρας στο «ΦΩΣ»: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Συνέντευξη στον ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΩΣΗ

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη της Εθνικής Ελλάδος στο Φάρο της Πορτογαλίας επί του Γιβραλτάρ με ένα δυνατό δεξί σουτ. Ο 29χρονος κυνηγός του Ολυμπιακού ήταν εκ των διακριθέντων και στο φιλικό με την Λιθουανία και μετά το πέρας του παιχνιδιού μίλησε στο «ΦΩΣ» για τα δύο πρώτα φετινά ματς της «γαλανόλευκης», το πολυαναμενόμενο ματς με την Γαλλία και τους στόχους του, ενώ έστειλε και μήνυμα για τη μάχη του τίτλου στην Super League.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο ΦΩΣ στις 29/3/2023

Ποια είναι η γεύση που αφήνουν τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής μέσα στο 2023 ενόψει και των δύο πιο δύσκολων τον Ιούνιο;

Δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα και στα δύο παιχνίδια. Και απέναντι στη Λιθουανία θέλαμε πολύ τη νίκη και το δείξαμε στο γήπεδο. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, έχουμε βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ρυθμό αυτό έτσι ώστε να κατορθώσουμε να πάρουμε το καλοκαίρι κατ’ αρχάς τους τρεις πόντους με την Ιρλανδία και να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι στη Γαλλία.

Τι έλειψε από την Εθνική στο φιλικό με τη Λιθουανία και δεν βρήκε το γκολ;

Να είχαμε λίγο περισσότερο καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες. Όχι ότι δεν βγάλαμε καλές τελικές προσπάθειες, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε λίγη περισσότερη ποιότητα στις τελικές προσπάθειες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο του για το ματς με τη Γαλλία. Σας έχει μιλήσει για αυτό;

Όχι, δεν μας έχει μιλήσει. Υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος για αυτά τα παιχνίδια. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι τότε και ο προπονητής και εμείς να έχουμε στο μυαλό μας λίγο τα δύο παιχνίδια και μέχρι τότε θα δούμε.

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος στη συνέχεια της χρονιάς;

Να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μπορώ έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα που είναι ένας στόχος που εδώ που έχουμε φτάσει θεωρώ ότι είναι πολύ εφικτός. Θα δώσω τα πάντα μέχρι το τέλος έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το καλοκαίρι για να μπορέσω να βοηθήσω και την Εθνική.

Τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος;

Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και να είναι ο Ολυμπιακός, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα.