Ρόδρι για την Εθνική Σκωτίας: «Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν, είναι μια ανοησία»

Με σκληρά λόγια σχολίασε ο Ρόδρι τον τρόπο που αγωνίζεται η εθνική Σκωτίας, τονίζοντας πως σπαταλούν χρόνο πέφτοντας συνεχώς κάτω.

Ρόδρι για την Εθνική Σκωτίας: «Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν, είναι μια ανοησία»

Μετά την επικράτηση της Σκωτίας επί της Ισπανίας με 2-0 στην δεύτερη αναμέτρηση του 1ου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Ρόδρι σε δηλώσεις του εξαπέλυσε πυρά για τον τρόπο που αγωνίζονται οι Σκωτσέζοι.

Επιπλέον, ο αρχηγός της φούρια ρόχα τόνισε πως δεν χρειάζεται να ασκηθεί από τώρα κριτική στην ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, αλλά "πλήρωσαν" κυρίως τα αμυντικά λάθη τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόδρι:

Για τον τρόπο παιχνιδιού τους:

«Είναι ο τρόπος που παίζουν, αλλά για μένα είναι μια ανοησία. Πάντα σπαταλούν τον χρόνο με το να σε προκαλούν, συνεχώς πέφτουν κάτω. Για μένα δεν είναι ποδόσφαιρο. Για την ταχύτητα του παιχνιδιού, πρέπει να συνεχίσεις. Ο διαιτητής έπρεπε να το διευθετήσει, αλλά δεν είπε τίποτα. Ήταν λίγο ενοχλητικό γιατί θέλαμε να κερδίσουμε.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας και θα μάθουμε για την επόμενη φορά. Θέλουμε να πηγαίνουμε σε μονομαχίες και πάντα θα πολεμάμε, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη μονομαχία. Έχει να κάνει με το χάσιμο χρόνου από τη Σκωτία και εξαρτάται από τον διαιτητή όχι από εμάς».

Για την πιθανότητα να υπάρξει κριτική για το αρνητικό αποτέλεσμα:

«Μην αμφιβάλλετε καθόλου, δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε με αμφιβολίες γιατί δουλεύουμε, προσπαθούμε και πολλά πράγματα έχουν γίνει καλά. Υπήρξαν συγκεκριμένα λάθη που μας τιμώρησαν, αλλά είναι δουλειά όλων, συλλογικά. Όλοι κερδίζουμε και χάνουμε. Δουλεύοντας με ασφάλεια ότι θα βελτιωθούμε».