Ελλάδα-Λιθουανία 5-0: Έκανε το «2 στα 2» η Εθνική κορασίδων

Η Εθνική κορασίδων διέλυσε 5-0 τη Λιθουανία για την 2η αγωνιστική του του EURO WU-17 και έκανε αποφασιστικό βήμα ανόδου στην League A.

Ελλάδα-Λιθουανία 5-0: Έκανε το «2 στα 2» η Εθνική κορασίδων

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα των κορασίδων και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί της Λιθουανίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τον θρίαμβο (5-0) επί της Μολδαβίας, διέλυσε 5-0 και την οικοδέσποινα Λιθουανία, για την δεύτερη αγωνιστική του Round 2 του EURO WU-17 και έκανε έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην League A.

Τα κορίτσια του Γιώργου Παπακώστα ήταν για ακόμη μία φορά καταιγιστικά και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στις αντιπάλους τους. Για την Εθνική δύο γκολ πέτυχε η Κώστα (32’, 89’) και από ένα η Φακίνου (7’), η Λαζαράκη (45’) και η Γιοβάνη (61’) με πέναλτι.

Με την ελληνική ομάδα αγωνίστηκαν οι εξής παίκτριες:

Πεταλωτή, Παντερή, Κωνιωτάκη, Κιουρεξίδου (46’ Μαξ), Κώστα, Αργυρίου (74’ Μαρία-Ελένη Μούγιου), Γιοβάνη, Φανουράκη (67’ Ζάγκλη), Γιαννή (46’ Ίβιτς), Λαζαράκη (46’ Σιαφαρίκα), Φακίνου.

Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής του ομίλου μας, τα Νησιά Φερόε συνέτριψαν με 6-0 τη Μολδαβία.

Η πρωτιά του ομίλου και η προσπάθεια της Εθνικής Κορασίδων να βρεθεί και πάλι στην League Α, συνεχίζεται την Πέμπτη (30/3) με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε που έχουν κάνει επίσης το δύο στα δύο.