Το ιστορικό ρεκόρ του Κασιάρο στο Γιβραλτάρ - Ελλάδα πήρε την... μπουκιά από τον Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Λι Κασιάρο αγωνίστηκε στο Γιβραλτάρ - Ελλάδα και έγινε ο γηραιότερος παίκτης με συμμετοχή σε αγώνα προκριματικών του Euro. Κατά τέσσερις μέρες μόλις μικρότερος ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έχασε την σχετική πρωτιά!

Το ιστορικό ρεκόρ του Κασιάρο στο Γιβραλτάρ - Ελλάδα πήρε την... μπουκιά από τον Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πέρασε στον αγώνα Σουηδία-Βέλγιο στο 73ο λεπτό, αλλά για... τέσσερις μέρες έχασε το ρεκόρ του γηραιότερου παίκτη που έπαιξε ποτέ σε αγώνα για τα προκριματικά Euro. Ο Σουηδός σταρ είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 1981, ωστόσο τον «Ίμπρα» ξεπέρασε στη σχετική λίστα ο επιθετικός του Γιβραλτάρ, Λι Κασιάρο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του EURO 2024, έχοντας γεννηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 1981.

Σε ηλικία 41 ετών, πέντε μηνών και 25 ημερών, ο Κασιάρο «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον παλαίμαχο Ιταλό τερματοφύλακα, Ντίνο Τζοφ, ο οποίος είχε παίξει κόντρα στη Σουηδία στις 29 Μαΐου 1983, σε ηλικία 41 ετών, τριών μηνών και μιας ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μίλαν μετά από μακρά απουσία, έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σκόραρε στη Serie A. Ο πολύπειρος επιθετικός δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι φιλοδοξεί να αγωνιστεί στην τελική φάση του EURO 2024, την οποία θα φιλοξενήσει η Γερμανία, κάτι που θα τον κάνει τον γηραιότερο παίκτη που θα έχει λάβει μέρος στη διοργάνωση.