Κούμαν: «Δείξαμε πολύ λίγα στο παιχνίδι με την Γαλλία»

Απογοητευμένος από την εικόνα της Ολλανδίας, μετά τη βαριά ήττα από την Γαλλία (4-0), δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Κούμαν: «Δείξαμε πολύ λίγα στο παιχνίδι με την Γαλλία»

Η Ολλανδία ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο στα προκριματικά του Euro 2024 και την επιστροφή του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της, αφού γνώρισε βαριά ήττα από την Γαλλία με 4-0. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στους λόγους που ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα:

«Δείξαμε πολύ λίγα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοιο κενό. Δεν είναι η ομάδα που είχα στο μυαλό μου να παρατάξω, αλλά γνωρίζετε τις συνθήκες. Δεν θέλω να δικαιολογώ αυτή την κακή απόδοση. Θα έπρεπε να ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και να είχαμε κάνει λιγότερα λάθη. Δεν υπήρχε τίποτα πολύ θετικό. Δείξαμε μεγάλες ελλείψεις σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Αυτό που πονάει είναι ότι το πρώτο και το τέταρτο γκολ προήλθαν από λάθη στην άμυνα και, φυσικά, οφείλεται επίσης στην ποιότητα του Εμπαπέ. Είχαμε εντοπίσει ότι έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με αυτές τις κινήσεις και δεν δώσαμε αρκετή προσοχή τελικά.

Η Γαλλία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ολοκληρωμένοι, με φυσική κατάσταση και γρήγοροι, ειδικά στην επίθεση, και διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης σε όλους τους τομείς. Και δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο».