Μασούρας: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να βρεθούμε στα τελικά του Euro 2024»

Ο διεθνής εξτρέμ Γιώργος Μασούρας μίλησε για το διπλό της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ.

Μασούρας: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να βρεθούμε στα τελικά του Euro 2024»

Ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις του τόνισε ότι ο στόχος της Εθνικής δεν είναι άλλος από το να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ονειρεύεται την πρόκριση στα τελική: «Να είστε σίγουροι ότι εμείς πρώτα απ’ όλα θέλουμε να βρεθούμε στα τελικά. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να βρεθούμε εκεί. Σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλο, αλλά έχουμε δείξει ότι έχουμε μία συνεχόμενη πρόοδο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το καλό κλίμα στην Εθνική: «Νομίζω ότι είναι ένα σύνολο παραγόντων. Είναι οι προσωπικότητες που υπάρχουν στην ομάδα, είναι πολύ καλά παιδιά όλοι τους, έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα εδώ και χρόνια. Το κρατάμε σαν κόρη οφθαλμού. Κλείνοντας θα ήθελα να πω για το τραγικό συμβάν στα Τέμπη, για τους 57 συνανθρώπους μας. Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Θεωρώ ότι όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη αυτοκριτική ως άνθρωποι και λαός και να αρχίσουμε να εντείνουμε την κριτική μας σε κάθε κοινωνικό ιστό, σε κάθε δουλειά. Ο καθένας από την σκοπιά του να κάνει καλύτερη τη χώρα γιατί μας αξίζει».