Ελλάδα: Το πλάνο νίκης του Πογιέτ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΦΑΡΟ: Με 4-2-3-1 και όλα της τα όπλα αναμένεται να παρατάξει την Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Γιβραλτάρ απόψε (21:45, Alpha) ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές. 

Ελλάδα: Το πλάνο νίκης του Πογιέτ

Η Εθνική Ελλάδος ξεκινά απόψε (21:45) την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2024 στο Φάρο της Πορτογαλίας απέναντι στο Γιβραλτάρ με μόνο στόχο την νίκη.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την Γαλανόλευκη και θα έχει άρωμα... Μίτσελ. Αυτό διότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει στην ίδια ενδεκάδα τόσο τους Τάσο Mπακασέτα και Κώστα Φορτούνη όσο και τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει στην θέση "8" πλάι στον Μανώλη Σιώπη ενώ οι άλλοι δύο αρτίστες αναμένεται να έχουν ελεύθερο ρόλο στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό, την οποία και θα συμπληρώσει πιθανότατα ο Γιώργος Μασούρας.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια, του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και των Μαυροπάνου, Χατζηδιάκου στο κέντρο αυτής.

Οι μόνες θέσεις οι οποίες δεν έχουν ακόμη "κλειδώσει" είναι εκείνες του δεξιού μπακ, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Λάζαρο Ρότα και εκείνη του επιθετικού, με τους Παυλίδη και Γιακουμάκη να διαγκωνίζονται για αυτήν.

Ο απεσταλμένος μας από το ΦΩΣ και το fosonline.gr, Σταύρος Λιώσης, θα σας μεταφέρει από κοντά όλο το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα από την αποστολή της Ελλάδας στο Φάρο της Πορτογαλίας για τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2024 με το Γιβραλτάρ (24/3, 21:45).