Γουόκερ: «Nα πληγώσουμε την Ελλάδα και να πάρουμε κάλο αποτέλεσμα!»

Ο Λίαμ Γουόκερ σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, στο «Αλγκάβρε», ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας του είναι να πληγώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίρνονταςένα καλό αποτέλεσμα.

Γουόκερ: «Nα πληγώσουμε την Ελλάδα και να πάρουμε κάλο αποτέλεσμα!»

Ενόψει της έναρξης των υποχρέωσεων της Εθνικής του Γιβραλτάρ, κόντρα στην αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για τα προκριματικά του Εuro 2024 μίλησε ο Λίαμ Γουόκερ.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο στόχος του Γιβραλτάρ κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι να πληγώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παράλληλα ο παίκτης της Λίνκολν θυμήθηκε το γκολ που είχε βάλει στο 1-4 των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 ελπίζοντας αυτή τη φορά να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα η ομάδα του...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον όμιλο εκτίμησε: «Όλες οι ομάδες είναι κορυφαίες. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο. Είμαστε επικεντρωμένοι για τον αγώνα της Παρασκευής. Η Ελλάδα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι μια καλή ομάδα που παίζει με πολύ πάθος. Εμείς έχουμε μια θετική εικόνα για την ομάδα μας. Ελπίζουμε να βγούμε στο γήπεδο και να τους πληγώσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γκολ που έβαλε κόντρα στην Ελλάδα στην προηγούμενη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση: "Το θυμάμαι καθαρά αυτό το γκολ. Προερχόταν από κόρνερ, πριν καταλήξει σε μένα που ήμουν εκτός. Από τη στιγμή που είχα αυτή την ευκαιρία στο ένας εναντίον ένας, το κατάφερα. Ήταν ένα καλό γκολ, δυστυχώς δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Ήταν το πρώτο μου γκολ σε προκριματικά Μουντιάλ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα αυτή τη φορά".

Για το τι μπορούν να περιμένουν από τον ίδιο: «Αν η ευκαιρία έρθει για μένα θα προσπαθήσω να την πάρω. Είμαι επικεντρωμένος στο καλό αποτέλεσμα και όχι στο τι θα πετύχω εγώ».