Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για νικηφόρα πρεμιέρα - «Μέσα» Μπάλντοκ - Μπουχαλάκης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΦΑΡΟ: Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 απέναντι στο Γιβραλτάρ (24/3, 21:45). Πάει για βασικός ο Μπάλντοκ, μέσα και ο Μπουχαλάκης. 

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμη για νικηφόρα πρεμιέρα - «Μέσα» Μπάλντοκ - Μπουχαλάκης

Έτοιμη να πάρει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2024 και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας είναι η Εθνική Ελλάδας.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν πριν λίγη ώρα στο Αλγκάρβε και ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε τον Τζορτζ Μπάλντοκ να δηλώνει παρών για να ξεκινήσει στο αυριανό ματς. Παράλληλα και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και θα είναι στον πάγκο.

Αντίθετα, ούτε ο Φώτης Ιωαννίδης ούτε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν και έτσι δεν αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Ελλάδα: Η προπόνηση της Εθνικής στο «Αλγκάβρε» ενόψει Γιβραλτάρ (pics & vids)

Ο απεσταλμένος μας από το ΦΩΣ και το fosonline.gr, Σταύρος Λιώσης, θα σας μεταφέρει από κοντά όλο το ρεπορτάζ και τα τελευταία νέα από την αποστολή της Ελλάδας στο Φάρο της Πορτογαλίας για τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2024 με το Γιβραλτάρ (24/3, 21:45).