Μπαλογκάν: Τον απέρριψαν στην εθνική Αγγλίας και επιλέγει τις ΗΠΑ

Ο Φολαρίν Μπαλογκάν της Ρεμς δεν κλήθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας και βρέθηκε στο Ορλάντο με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Μπαλογκάν: Τον απέρριψαν στην εθνική Αγγλίας και επιλέγει τις ΗΠΑ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Φολαρίν Μπαλογκάν με τη φανέλα της Ρεμς στη Γαλλία δεν στάθηκαν ικανές για να του χαρίσουν την παρθενική του κλήση στην εθνική ομάδα των ανδρών της Αγγλίας.

Τι κι αν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 18 γκολ και 2 ασίστ σε 29 εμφανίσεις, εν τούτοις δεν βρέθηκε στις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τα προσεχή παιχνίδια των «λιονταριών» στα προκριματικά του Euro 2024 και όπως φαίνεται ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να περιμένει ακόμα περισσότερο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο νεαρός επιθετικός εθεάθη στο Ορλάντο, εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ενόψει των αναμετρήσεών της για το Nations League CONCACAF, προκειμένου στο μέλλον να αγωνίζεται με τις ΗΠΑ.

«Στη ζωή πρέπει να πας εκεί που σε εκτιμούν», ανέφερε σε μήνυμά του ο διεθνής με την ομάδα κάτω 21 ετών της Αγγλίας, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεμς με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Σημειώνεται ότι ο Μπαλογκάν είχε παίξει στο παρελθόν και με την ομάδα κάτω των 18 ετών των ΗΠΑ, ενώ σε περίπτωση που πραγματοποιήσει έστω και μία εμφάνιση σε ανδρική ομάδα εθνικής, τότε δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με το εθνόσημο άλλης χώρας.