Σκαλόνι: «Στην Αργεντινή μας βλέπουν ακόμα σαν ήρωες»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει των φιλικών με Παναμά και Κουρασάο, αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί ακόμα στην Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Σκαλόνι: «Στην Αργεντινή μας βλέπουν ακόμα σαν ήρωες»

Η τρέλα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές στους δρόμους της Αργεντινής καλά κρατεί!

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ οι παίκτες της Αργεντινής συναντήθηκαν ξανά ενόψει των φιλικών αγώνων με Παναμά και Κουρασάο, με τον Λιονέλ Σκαλόνι στην συνέντευξη Τύπου να μιλάει για το κλίμα που επικρατεί στην χώρα, αναφέροντας ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει τους παίκτες της αλμπισελέστε σαν ήρωες.

«Για όσους από εμάς είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους δρόμους της Αργεντινής, η αλήθεια είναι ότι νιώθω τεράστια χαρά. Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι και μας βλέπουν, κατά κάποιο τρόπο, σαν ήρωες. Και μας κάνει χαρούμενους επειδή τους δώσαμε χαρά και κρατάει ακόμα

Θα ήθελα και τα παιδιά να μπορέσουν να δουν την αναγνώριση του κόσμου, γιατί είναι απίστευτο. Μου αρέσει που φαίνεται ότι η Εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους, που ο κόσμος έχει ακόμα αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, σαν να ήταν η πρώτη φορά. Μου αρέσει που οι οπαδοί βλέπουν ότι οι παίκτες είναι ένας από αυτούς.

Τους ευχαρίστησα ξανά που κέρδισαν τον τίτλο, τώρα είναι μέρες γιορτών, αλλά αυτό συνεχίζεται. Τώρα θα μας κοστίσουν περισσότερο από ποτέ γιατί θα θέλουν να μας κερδίσουν πολύ περισσότερο»

Όσον αφορά τα επερχόμενα φιλικά με Παναμά και Κουρασάο δήλωσε:

«Η φανέλα της Αργεντινής δεν σε αφήνει να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γιορτή και όλα αυτά είναι καλά, αλλά εμείς στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας»

Τέλος, αναφερόμενος στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην εθνική είπε:

«Ο Λέο είναι καλά, είναι εδώ για να παίξει. Θα συνεχίσει να έρχεται κι όταν αλλάξει γνώμη θα προσπαθήσω να τον πείσω»