Εθνική Ελλάδος: Αμφίβολοι Μπουχαλάκης και Μπάλντοκ με Γιβραλτάρ

Χωρίς τους Ανδρέα Μπουχαλάκη και Τζορτζ Μπάλντοκ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις, προπονήθηκε σήμερα (21/3) η Εθνική Ελλάδος ενόψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ την Παρασκευή (24/3) στο Φάρο της Πορτογαλίας. 

Εθνική Ελλάδος: Αμφίβολοι Μπουχαλάκης και Μπάλντοκ με Γιβραλτάρ

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει της πρεμιέρας της στα προκριματικά του Euro2024 την Παρασκευή (24/3) στο Φάρο της Πορτογαλίας κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή την περασμένη Παρασκευή στην αναμέτρηση της Κόνιασπορ με την Γαλατάσαραϊ, νιώθει ενοχλήσεις στο προσαγωγό και έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ κρίνεται αμφίβολη. Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος μετρά 35 συμμετοχές με το «Εθνόσημο» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Την ίδια ώρα, ούτε ο Τζορτζ Μπάλντοκ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός. Εντούτοις, η περίπτωσή του είναι διαφορετική από εκείνη του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού και εκτός απροόπτου θα προπονηθεί κανονικά αύριο (22/3).

Από εκεί και πέρα, ο Γκουστάβο Πογέτ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής σε υψηλή ένταση, αφού την Δευτέρα ήταν πιο χαλαρό το πρόγραμμα.

Μέσα από τις δοκιμές που έκανε ο 55χρονος τεχνικός δεν φάνηκε μεγάλο μέρος του πλάνου του, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει τόσο στην επόμενη προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (22/3, 17:00) όσο και σε εκείνη που θα γίνει στην Πορτογαλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης πραγματοποιήθηκε η ομαδική φωτογράφιση ενόψει της προκριματικής διαδικασίας του Euro 2024 και ακολούθως στο ξενοδοχείο η ατομική φωτογράφιση των ποδοσφαιριστών.