Ο Τάσος Θέος για την προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Νέων

Η  Εθνική Νέων βρίσκεται στην Ιρλανδία, ενόψει της πρεμιέρας της στον 5ο προκριματικό όμιλο του γύρου Εlite του EURO U-19 με αντίπαλο την Εσθονία την Τετάρτη (22/3) στις 21:30.

Ο Τάσος Θέος για την προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Νέων

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος τόνισε ενόψει του τουρνουά, ότι στόχο της Εθνικής αποτελεί η συνέχεια του ταξιδιού της με την Μάλτα και την τελική φάση της διοργάνωσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θέου:

«Εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε με τα παιδιά τα οποία απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής Νέων στον Elite Round. Το ταξίδι που ξεκίνησε στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας με τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλουμε να έχει τελικό προορισμό την Μάλτα στην οποία θα διεξαχθεί η τελική φάση του EURO U19 τον Ιούλιο.

Τόσο το αγωνιστικό μας πλάνο όσο και η νοοτροπία όλων στην ομάδα δεν έχουν αλλάξει στην πορεία μας παρά τις όποιες δυσκολίες έχουμε αντιμετωπίσει.

Η αγωνιστική μας εικόνα και η πρόκριση από την πρώτη προκριματική φάση μας δίνει το έναυσμα να αισιοδοξούμε οτι θα πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο τουρνουά της Ιρλανδίας. Το Elite Round δημιουργεί προσδοκίες και κίνητρο για να οδηγήσουμε την Εθνική Ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται, στο γκρουπ με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».