Κωνσταντέλιας: «Περήφανος που είμαι στην Εθνική - Προσπαθώ να μένω μακριά από τα social media»

O Γιάννης Κωσνταντέλιας πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά του μόλις στην ηλικία των είκοσι ετών και νιώθει περήφανος γι' αυτό. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής στην Εθνική, ξεκαθάρισε ότι προσπαθεί να κλείνει τα αυτιά και τα... μάτια του σε αυτά που γράφονται για τον ίδιο στα social media.   

Κωνσταντέλιας: «Περήφανος που είμαι στην Εθνική - Προσπαθώ να μένω μακριά από τα social media»

"Είμαι υπερήφανος. Είναι σημαντική στιγμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ πέρα. Θέλω να κάνω προπόνηση γρήγορα και να γνωρίσω τα παιδιά καλύτερα. Όλα κυλούν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι εδώ, την άλλη εκεί. Και στη ζωή έτσι είναι τα πράγματα. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε με την ομάδα μπορούμε να πάμε ψηλά. Να παίξουμε σε διοργανώσεις όπως το EURO και το Μουντιάλ και να δούμε εάν μπορούμε να έχουμε και διακρίσεις", τόνισε αρχικά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Τύπου.

Για το εάν έχει άγχος: "Έχω λίγο άγχος, αλλά όχι πολύ".

Για το πώς διαχειρίζεται το θόρυβο γύρω από το όνομά του: "Προσπαθώ να είμαι μακριά από τα social media και όλα αυτά. Να μη βλέπω τίποτα".

Για το πώς τον καλωσόρισαν οι παλιοί στην Εθνική: "Με καλωσόρισαν σαν φίλο. Μου μιλάνε ωραία όλοι. Όλα καλά είναι"

Για τα προκριματικά του EURO: "Θα δώσουμε το 100% σε κάθε ματς και θα κάνουμε το καλύτερο"

Για το εάν περίμενε να εξελιχθούν τόσο γρήγορα τα πράγματα για εκείνον: "Το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να συμβεί γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, αλλά όντως όλα εξελίχθηκαν γρήγορα"

Για το εάν διαβάζει κάποιον από τους υπόλοιπους διεθνείς: "Πολλοί είναι οι καλοί παίκτες και θαυμάζω πολλούς. Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένα"

Για τον Πογέτ: "Με υποδέχτηκε καλά"

Για τις θέσεις που του αρέσει να αγωνίζεται: "Μου αρέσει να παίζω στο δέκα ή εξτρέμ"