Πογιέτ: «Το σωστό τάιμινγκ για να έρθει μαζί μας ο Φορτούνης»

Ο τεχνικός της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τις κλήσεις του ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Πογιέτ: «Το σωστό τάιμινγκ για να έρθει μαζί μας ο Φορτούνης»

Στη διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ είναι από την Δευτέρα (20/3) οι πρώτοι Έλληνες διεθνείς ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Euro 2024 και του φιλικού με την Λιθουανία στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε μεταξύ άλλων και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση, το Nations League. Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ».

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ: «Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι, δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Τον ήξερα τον Κώστα Φορτούνη, ήξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».