Αουάρ: Από την εθνική Γαλλίας... στην Αλγερία

Ο μέσος της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ, θα αγωνίζεται πλέον στην εθνική ομάδα της Αλγερίας, παρότι φόρεσε τη φανέλα της Γαλλίας.

Αουάρ: Από την εθνική Γαλλίας... στην Αλγερία

Τέλος η εθνική ομάδα της Γαλλίας για τον Χουσέμ Αουάρ.

Τι κι αν ο μέσος της Λιόν αγωνίστηκε σε ένα φιλικό παιχνίδι των «μπλε» με αντίπαλο την Ουκρανία το 2020, στο οποίο πέτυχε και δύο γκολ, πλέον ο 24χρονος αποφάσισε να γυρίσει «σελίδα» και να αγωνίζεται με την εθνική Αλγερίας.

Ο παίκτης έχει καταγωγή από τη χώρα της βορείου Αφρικής και γνωστοποίησε την επιλογή του με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που εμφανίζεται να φοράει τη φανέλα της εθνικής Αλγερίας.

Τέλος η εθνική ομάδα της Γαλλίας για τον Χουσέμ Αουάρ. Τι κι αν ο μέσος της Λιόν αγωνίστηκε σε ένα φιλικό παιχνίδι των «μπλε» με αντίπαλο την Ουκρανία το 2020, στο οποίο πέτυχε και δύο γκολ, πλέον ο 24χρονος αποφάσισε να γυρίσει «σελίδα» και να αγωνίζεται με την εθνική Αλγερίας. Ο παίκτης έχει καταγωγή από τη χώρα της βορείου Αφρικής και γνωστοποίησε την επιλογή του με ένα μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που εμφανίζεται να φοράει τη φανέλα της εθνικής Αλγερίας.