Εθνική Νέων: Οι δηλώσεις Κυριόπουλου και Σμυρλή μετά την φιλική ήττα από το Ισραήλ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων, Γιώργος Κυριόπουλος και Λάμπρος Σμυρλής, μίλησαν μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης με το Ισραήλ στο στάδιο Νέας Σμύρνης, για την προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει Elite Round του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος U19.

Εθνική Νέων: Οι δηλώσεις Κυριόπουλου και Σμυρλή μετά την φιλική ήττα από το Ισραήλ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Νέων από το Ισραήλ, σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Την φιλική αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ.

Μετά το παιχνίδι, ο Γιώργος Κυριόπουλος δήλωσε πως: "Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στις ικανότητες που διαθέτουμε όλα τα παιδιά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει ομοιογένεια, καθώς βρισκόμαστε μαζί ως γκρουπ εδώ και αρκετό διάστημα. Είναι τεράστια τιμή για όλους μας να φοράμε το εθνόσημο στο στήθος. Ο στόχος μας ενόψει Elite Round είναι να παλέψουμε σε όλες τις αναμετρήσεις και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην τελική φάση του EURO U-19".

Με την σειρά του,ο Λάμπρος Σμυρλής τόνισε: "Είμαστε απογοητευμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία της ομάδας είναι εξαιρετική και το καλό κλίμα που υπάρχει θα μας βοηθήσει αρκετά για το Elite Round, όπου κύριος στόχος όλων μας είναι να παλέψουμε για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".