Εθνική Νεανίδων: Φιλική ήττα από τη Σερβία στη Νέα Σμύρνη (1-3)

Στο Στάδιο Νέας Σμύρνης η Εθνική Νεανίδων γνώρισε τη φιλική ήττα από τη Σερβία με 3-1.

Εθνική Νεανίδων: Φιλική ήττα από τη Σερβία στη Νέα Σμύρνη (1-3)

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους στην 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023.

Στο 9ο λεπτό το δυνατό σουτ της Καρυπίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η Σερβία προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με σκόρερ την Μάτεγιτς η οποία μπήκε στη περιοχή και νίκησε την Στανίνου σημειώνοντας το 1-0. Στο επόμενο λεπτό η Εθνική Ομάδα ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ της Χαλατσογιάννη από την μεγάλη περιοχή μετά από πάσα της Γιαννακά.

Στο 66ο λεπτό η Μάτεγιτς βγήκε σε θέση τετ α τετ από πάσα της Σάριτς και σημείωσε το 2-1 από το σημείο του πέναλτι. Η Μάτεγιτς στο 86ο λεπτό σημείωσε χατ τρικ με σουτ από τη μεγάλη περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τον αγώνα της Εθνικής Νεανίδων με την Σερβία στο στάδιο Νέας Σμύρνης παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών Κυριάκος Φύτρας.

Η σύνθεση της Εθνικής: Στανίνου, Κέτα (67' Καραγιάννη), Γεωργουλά (46' Ασημίνου), Γκούνη - Παπαϊωάννου, Πλακιά (46' Σιδηροπούλου), Γιαννακά (89' Τριανταφύλλου), Κωστοπούλου (83΄Παυλοπούλου), Καρυπίδη (46' Νταρζάνου), Στεργιούλη, Χαλατσογιάννη, Μπριάνα (67' Γκούλντεν).