Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα αποφασίσει αν θα είναι στο Μουντιάλ 2026»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σκαλόνι: «Ο Μέσι θα αποφασίσει αν θα είναι στο Μουντιάλ 2026»

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι και στο επόμενο Μουντιάλ, τονίζοντας πως θα τον καλέσει «αν αντέχει το σώμα του» διεθνούς άσου.

«Το να είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι απόφαση του Λιονέλ, αν το σώμα του μπορεί, θα είναι εκεί. Πίσω από τον τίτλο μας (σ. στο Κατάρ) υπήρχε μια συνέργεια μεταξύ των οπαδών, του επιτελείου και των παικτών, κάτι συναισθηματικό που έκανε πιο δυνατή την αίσθηση για αυτή τη μοναδική φανέλα. Τότε, το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Μέσι ήταν και είναι, προφανώς, πλεονέκτημα. Ως πρώην παίκτης, το να τον προπονώ είναι όμορφο, βλέπω πώς τον βλέπουν οι άλλοι παίκτες και τον ακολουθούν, είναι ο καλύτερος», επεσήμανε σχετικά.

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στη Νάπολι, είπε: «Είναι μια ομάδα που μου αρέσει πολύ, με έναν εξαιρετικό προπονητή που κάνει τη διαφορά, παίζει κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Μου αρέσει πολύ το πώς παίζει και γι' αυτό είναι εκεί στη βαθμολογία, ελπίζω να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Ευχή μου είναι και οι δύο -Λάτσιο και Αταλάντα- να φτάσουν στους στόχος τους, τις αγαπώ και τις δύο. Και η Λάτσιο, με τον Σάρι και η Αταλάντα, με τον Γκασπερίνι, έχουν τη δική τους ιδέα για το παιχνίδι».