Η Ρωσία συζητάει με UEFA και FIFA για το μέλλον της

Η Ρωσία αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα ένταξης της στην ασιατική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία και θα συζητήσει για το μέλλον της με UEFA και FIFA.

Η Ρωσία συζητάει με UEFA και FIFA για το μέλλον της

Πρόθεση της ρωσικής ένωσης ποδοσφαίρου ήταν να αποχωρήσει από την UEFA και να ενταχθεί στην ασιατική ποδοσφαιρική συνομοσπονδία. Μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ρωσικής ένωσης φαίνεται πως αλλάζει τακτική.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ένωσης, Αλεκσάντρ Ντουκόφ λήφθηκε απόφαση να σχηματιστεί μία ομάδα εργασίας που θα περιλαμβάνει ένα άτομο από τη ρωσική πλευρά, ένα από την UEFA, τη FIFA και τη ΔΟΕ. Σκοπός είναι να συζητηθεί το μέλλον της χώρας στο ποδόσφαιρο.

«Στόχος αυτής της ομάδας εργασίας είναι η επιστροφή των συλλόγων και των εθνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις, να δημιουργηθεί ένας χάρτης, ένα χρονοδιάγραμμα. Η ομάδα εργασίας πρέπει να σχηματιστεί έπειτα από τις γιορτές. Έχουμε ήδη αρχική συγκατάθεση της UEFA. Το χρονοδιάγραμμα πρέπει να έχει αποφασιστεί μέχρι το τέλος Απριλίου», ανέφερε ο Ντουκόφ.