Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η ΕΠΟ θέλει Σάντος αντί Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδος»

Πηγές από την Πορτογαλία μιλούν για σκέψεις τις ΕΠΟ να απολύσει τον Γκουστάβο Πογιέτ και να προσλάβει το Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδος. 

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Η ΕΠΟ θέλει Σάντος αντί Πογιέτ στην Εθνική Ελλάδος»

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση της απόλυσης του Φερνάντο Σάντος από την Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, δημοσίευμα «βόμβα» στέλνει τον έμπειρο Πορτογάλο τεχνικό στην Εθνική Ελλάδος.

Την πληροφορία μετέδωσε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Σεπουλβέδα, επικαλούμενος δικές του πηγές, λέγοντας πως το συμβόλαιο του νυν προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, λήγει το 2023.

«Αποκλειστικό. Η Εθνική Ελλάδας εξετάζει την απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ για να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος. Ο νυν προπονητής της Ελλάδας έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2023 και η ιδέα είναι ο Φερνάντο Σάντος να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2024», έγραψε στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει ξαναπεράσει από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, πριν αναλάβει την Πορτογαλία (2010-2014) οδηγώντας την στα προημιτελικά του EURO 2012 και στους «16» του Μουντιάλ 2014.