Βιάλι για τη νέα μάχη με τον καρκίνο: «Διακόπτω προσωρινά όλες μου τις υποχρεώσεις»

Ο Τζιανλούκα Βιάλι, που δίνει δεύτερη μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού αρχηγού της εθνικής Ιταλίας.

Βιάλι για τη νέα μάχη με τον καρκίνο: «Διακόπτω προσωρινά όλες μου τις υποχρεώσεις»

Με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής Ομοσπονδίας, ο Τζιανλούκα Βιάλι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού αρχηγού της «σκουάντρα ατζούρα», λόγω της νέας μάχης που δίνει με τον καρκίνο. Ο παλαίμαχος Ιταλός άσος δίνει δεύτερη μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος και σε δήλωσή του, τόνισε:

«Μετά από μια μεγάλη και δύσκολη διαπραγμάτευση με την υπέροχη ομάδα ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, προσωρινά ελπίζω, τις τωρινές και μελλοντικές μου επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω όλη μου τη ψυχική και φυσική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτήν τη φάση της ασθένειας, έτσι ώστε να καταφέρω να βρεθώ αντιμέτωπος με καινούργιες περιπέτειες το συντομότερο δυνατόν και να τις μοιραστώ όλες μαζί σας».

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Γκαμπριέλ Γκράβινα, σημείωσε: «Είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής Ιταλίας, είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει σύντομα».