Nations League: Με τους... συνήθεις ύποπτους η Γαλλία (vid)

Τα γκολ των Εμπαπέ και Ζιρού χάρισαν τη νίκη στους «τρικολόρ» απέναντι στην Ολλανδία. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Nations League: Με τους... συνήθεις ύποπτους η Γαλλία (vid)

Τι είχες... Γαλλία, τι είχα πάντα. Χωρίς να εντυπωσιάσουν απέναντι στην Ολλανδία, οι «τρικολόρ» είχαν σε ένα ακόμη ματς την ουσία και με σκορ 2-1 υπέταξαν τους «οράνιε» για το 1ο γκρουπ της League A του νεοσύστατου τουρνουά της UEFA, το Nations League.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν προηγήθηκε με τον... συνήθη ύποπτο Κιλιάν Εμπαπέ στο 14', ωστόσο οι Ολλανδοί βρήκαν απάντηση στο 67', όταν ο Ράιαν Μπάμπελ ολοκλήρωσε ιδανικά επίθεση που ξεδίπλωσαν εξαιρετικά οι «οράνιε».

Όπως απέδειξε, ωστόσο, και στο πρόσφατο Μουντιάλ, η Γαλλία σκοράρει όποτε... θέλει. Έτσι συνέβη και στο κυριακάτικο ματς του Stade de France, καθώς στο 75' ο Ολιβιέ Ζιρού έγραψε το τελικό 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στη γαλλική ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Αρεόλα, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί, Λούκας (62' Μεντί), Γκριεζμάν (81' Ενζονζί), Εμπαπέ, Ζιρού (89' Ντεμπελέ).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Τέτε (82' Γιάνμαατ), Ντε Λιγκτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Πρέπερ, Φ. Ντε Γιονγκ, Μπάμπελ (88' Λ. Ντε Γιονγκ), Βαϊνάλντουμ, Πρόμες (76' Φόρμερ), Ντεπάι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Γαλλία-Ολλανδία: