Αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία ο Σισέ (vid)

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έζησε μέσα από το γήπεδο τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το ματς της Μαδαγασκάρης με τη Σενεγάλη.

Αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία ο Σισέ (vid)

Πολύ μεγάλης σημασίας ήταν το παιχνίδι της Μαδαγασκάρης με τη Σενεγάλη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ένα ματς που το περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία ο κόσμος και είναι χαρακτηριστικό πως από το πρωί συγκεντρωμένο πλήθος βρίσκονται έξω από το γήπεδο.

Για άγνωστο λόγο προκλήθηκε αναταραχή που είχε ως αποτέλεσμα να ποδοπατηθεί ο κόσμος και ο τραγικός απολογισμός να κάνει λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και 37 τραυματίες. Χιλιάδες κόσμου περίμενε να εισέλθει στο γήπεδο Μαχαμασίνα και η και η κατάληξη ήταν τραγική.

Παρόλα αυτά το ματς έγινε κανονικά με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης είχε κληθεί ο Παπέ Σισέ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρισκόταν στο γήπεδο όταν έλαβαν χώρα τα τραγικά γεγονότα και είναι σοκαρισμένος με όλα όσα συνέβησαν.

Στα social media ο Σενεγαλέζος στόπερ των «ερυθρόλευκων» ανάρτησε και σχετικό βίντεο λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Τα θλιβερά γεγονότα που στιγμάτισαν τον αγώνα της Μαδαγασκάρης με τη Σενεγάλη έχουν σοκάρει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Παπέ Σισέ

Δείτε όσα συνέβησαν στο ματς