Nations League: Με προβλήματα η Εθνική στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (9/9) η εθνική ομάδα η οποία την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία για την 2η αγωνιστικής του Nations League.

Nations League: Με προβλήματα η Εθνική στη Βουδαπέστη

Η αποστολή της εθνικής ομάδας αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (11.00) από το Ταλίν για τη Βουδαπέστη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα προπονηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα στο «Φερεντσβάρος Στάντιον», εκεί όπου θα διεξαχθεί και το παιχνίδι.

Νωρίτερα (στις 18.45) ο Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Οι Ζέκα και Μπακάκης είναι άγνωστο αν θα αγωνιστούν κόντρα στην Ουγγαρία. Αμφότεροι δεν έπαιξαν κατά της Εσθονίας καθώς προέρχονταν από τραυματισμό. Ο Σκιμπε δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η διάγνωση για τον Μήτρογλου που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το ματς στο Ταλίν κάνει λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απίθανο να δώσει το παρών στη Βουδαπέστη και μένει να δούμε τι λύση θα προκρίνει ο Σκίμπε για να καλύψει το κενό του.

Όσον αφορά στον Μπουχαλάκη, ο οποίος έφυγε με κράμπες από το χτεσινό παιχνίδι η περίπτωση του επανεξεταστεί. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι να μείνει εκτός από τον αγώνα με την Ουγγαρία.