Νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στο ντεμπούτο Λουίς Ενρίκε (vid)

Στην παρθενική εμφάνιση του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της εθνικής, οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Αγγλίας. Έπεσε αναίσθητος ο Λουκ Σο ύστερα από μαρκάρισμα του Καρβαχάλ!

Νίκη της Ισπανίας επί της Αγγλίας στο ντεμπούτο Λουίς Ενρίκε (vid)

Με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε. Στην παρθενική εμφάνισή του πρώην τεχνικού της Μπαρτσελόνα στον πάγκο τους, οι «φούριας ρόχας» μετέτρεψαν το 1-0 του 11' σε 1-2 στο 32', σκορ που διατήρησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Nations League.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Ράσφορντ στο 11', ωστόσο η Ισπανία απάντησε δις αρχικά με τον Σαούλ στο 13' και ακολούθως με τον Ροντρίγκο στο 32', γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο 47' όλο το γήπεδο «πάγωσε» προσωρινά, καθώς ο Λουκ Σο βρέθηκε αναίσθητος στο έδαφος ύστερα από μαρκάρισμα του Καρβαχάλ. Ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και οι ιατροί εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί...

Οι συνθέσεις:

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γκόμεθ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Χέντερσον (64' Ντάιερ), Τρίπιερ, Λίνγκαρντ, Άλι, Σο (54' Ρόουζ), Ράσφορντ, Κέιν.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Αλόνσο (87' Μαρτίνεθ), Τιάγκο (80' Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Σαούλ, Ροντρίγκο, Άσπας (68' Ασένσιο), Ίσκο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: