Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των διεθνών

Πότε αγωνίζονται οι 15 διεθνείς του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα των διεθνών

Οι διοργανώσεις του Nations League, τα προκριματικά του Copa Africa και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων έχουν... πάρει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού αυτές τις μέρες 15 ποδοσφαιριστές.

Θα επιστρέψουν στο Ρέντη την επόμενη εβδομάδα, ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και την Μπέτις.

Την αρχή έκανε αργά χθες το βράδυ (6/9) ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με την Εθνική Νορβηγίας στον αγώνα με την Κύπρο, ενώ θα αγωνιστεί ξανά την Κυριακή (9/9) στη Σόφια με αντίπαλο την Βουλγαρία.

Οι Έλληνες διεθνείς, δηλαδή οι Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος έχουν το Σάββατο (8/9) τον αγώνα με την Εσθονία και την ερχόμενη Τρίτη την αναμέτρηση με την Ουγγαρία. Ουσιαστικά, δηλαδή, από Πέμπτη θα μπουν ξανά στο πρόγραμμα για να παίξουν την Κυριακή με τον Αστέρα.

Στην Εθνική U21 συμμετέχουν οι Τσιμίκας, Νικολάου, Μασούρας και Ανδρούτσος, που θα αγωνιστούν τη Δευτέρα (10/9) κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο του Nations League, ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις στη μέση του, θα παίξει σήμερα (7/9) με τη Σερβία στην έδρα της Λιθουανίας και τη Δευτέρα (10/9) στο Βελιγράδι εναντίον της Ρουμανίας.

Στα προκριματικά του Copa Africa, οι διεθνείς του Ολυμπιακού θα επιβαρυνθούν με μία αναμέτρηση. Όλοι παίζουν Κυριακή (9/9). Ο Γιασίν Μεριά με την Εθνική Τυνησίας εκτός έδρας με τη Σουαζιλάνδη. Επίσης ταξίδι έχει και ο Παπέ Σισέ που θα αγωνιστεί με τη Σενεγάλη κόντρα στη Μαγαδασκάρη. Εντός έδρας στο ντεμπούτο του με τη Γουινέα θα παίξει Μαντί Καμαρά, με αντίπαλο τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής. Συνεπώς όλοι οι Αφρικανοί θα βρίσκονται από την Τρίτη στο Ρέντη.