Διεθνή φιλικά: «Όρθιο» στο 97’ το Μαυροβούνιο, μοιρασιά και στα Σκόπια

Το Μαυροβούνιο με πέναλτι του Σάβιτς στο 97’ αναδείχτηκε ισόπαλο 2-2 με τη Σλοβακία στην Ποντγκόριτσα, ενώ Βόρεια Μακεδονία και Φινλανδία έμειναν στο 1-1 στα Σκόπια.

Διεθνή φιλικά: «Όρθιο» στο 97’ το Μαυροβούνιο, μοιρασιά και στα Σκόπια

Χιτσκοκικό ήταν το φινάλε στον φιλικό αγώνα του Μαυροβούνιου με τη Σλοβακία στην Ποντγκόριτσα, που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο παιχνίδι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουράι Κούτσκα, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο 15’ στον Ντάβιντ Χάντσκο για το 0-1, ενώ στο 47’ πέτυχε και γκολ διπλασιάζοντας τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Η συνέχεια όμως, δεν ήταν ανάλογη…

Το Μαυροβούνιο μείωσε στο 77’ σε 1-2 με τον Σάβιτς, ενώ στο 97’ κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης για το τελικό 2-2.

Την ίδια στιγμή, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το παιχνίδια στα Σκόπια ανάμεσα στη Βόρεια Μακεδονία και τη Φινλανδία, με τα δύο συγκροτήματα να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Ο Όλιβερ Άντμαν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 75’ ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων με το πέναλτι του Ενίς Μπάρντι.