Διεθνή φιλικά: Άνετη νίκη η Ισπανία, μυθικό γκολ Ζίγιετς στο Μαρόκο (vid)

Η Ισπανία επιβλήθηκε 3-1 της Ιορδανίας στο Αμμάν σε φιλικό παιχνίδι λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022, ενώ το Μαρόκο επιβλήθηκε 3-0 της Γεωργίας με τον Ζίγιετς να σκοράρει με εντυπωσιακή λόμπα από το κέντρο.

Διεθνή φιλικά: Άνετη νίκη η Ισπανία, μυθικό γκολ Ζίγιετς στο Μαρόκο (vid)

Θετικό ήταν το τελευταίο «δείγμα» της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, λίγο πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ. Η «φούρια ρόχα» κέρδισε 3-1 την Ιορδανία στο Αμμάν και αναπτέρωσε το ηθικό της ενόψει του Μουντιάλ και τον εναρκτήριο αγώνα της στον θεσμό με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα (23/11).

Η Ισπανία παρουσιάστηκε ανώτερη της αντιπάλου της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 13’ άνοιξε το σκορ με τον Ανσού Φάτι, πριν ο Γκάβι γράψει στο 56’ το 2-0. Το 3-0 έγραψε στο 84’ ο Νίκο Γουίλιαμς, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 92' ο Αλ-Νταρντούρ.

Την ίδια στιγμή, με 3-0 κέρδισε το Μαρόκο τη Γεωργία. Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Γιουσέφ Εν-Νεσίρι έκανε το 1-0, ενώ το 2-0 ήρθε στο 29’ με τον Ζίγιετς να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ. Συγκεκριμένα, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και τον «κρέμασε» με μία εντυπωσιακή λόμπα λίγα μέτρα πίσω από το κέντρο. Το 3-0 έκανε με πέναλτι στο 72’ ο Μπουφάλ.

Τέλος, η Λευκορωσία έκαμψε την αντίσταση της Συρίας και την κέρδισε με σκορ 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Κρουμά στο 81’.