Πρόβλημα με Ζέκα στην Εθνική-Τα πλάνα του Σκίμπε για την ενδεκάδα

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του πρώτου αγώνα στο Nations League με αντίπαλο την Εσθονία στο Ταλίν, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/9, 21:45).

Πρόβλημα με Ζέκα στην Εθνική-Τα πλάνα του Σκίμπε για την ενδεκάδα

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα της «γαλανόλευκης» στην εκτός έδρας «μάχη» στην Εσθονία το Σάββατο (8/9, 21:45).

Ωστόσο πρόβλημα προέκυψε με τον Κάρλος Ζέκα ο οποίος αποχώρησε προληπτικά λόγω ήπιων ενοχλήσεων από την προπόνηση.

Οι διεθνείς θα ταξιδέψουν το πρωί της Παρασκευής για το Ταλίν όπου όπου θα προπονηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η πιθανή 11άδα του Σκίμπε: Με σχηματισμό 4-2-3-1 αναμένεται να παραταχθεί η εθνική Ελλάδος στο Ταλίν. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα γκολ-ποστ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Τοροσίδη ή Μπακάκη (δεξιά), Λυκογιάννη ή Τζαβέλλα (αριστερά), Μανωλά και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο θα δεσπόζει ο Ζέκα και θα έχει συμπαραστάτη έναν εκ των Μπουχαλάκη, Τζιόλη ή Κουρμπέλη.

Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου, θα βρίσκονται οι Φορτούνης, Πέλκας και ένας εκ των Μάνταλου (φαβορί), Μπακασέτα ή Δώνη.

Tο επιτελείο της εθνικής «σκανάρει» ήδη και την ομάδα της Ουγγαρίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα την Τρίτη (11/9). Μάλιστα ο Σταμάτης Αντωνίου θα μεταβεί στο Τάμπερε για να παρακολουθήσει το παιχνίδι που θα δώσουν οι Μαγυάροι απέναντι στη Φινλανδία.