Τίτε: «Δεν είμαι εδώ για να ευχαριστήσω το Twitter»

Απάντησε στην κριτική ο τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε.

 Τίτε: «Δεν είμαι εδώ για να ευχαριστήσω το Twitter»

Η κλήση του 39χρονου Ντάνι Άλβες ενέγειρε θύελλα αντιδράσεων κατά του Τίτε, καθώς αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της O’ Globo, στα social media, πολλοί φίλαθλοι κατέκριναν την επιλογή του Βραζιλιάνου προπονητή.

Ο Τίτε βέβαια επεσήμανε ότι δεν ενδιαφέρεται για την κριτική, αφού ερωτηθείς σχετικά με την κλήση του Ντάνι Άλβες, απάντησε πως:

«Δεν είμαι εδώ για να ευχαριστήσω το Twitter. Δεν είμαι εδώ για να πείσω τον κόσμο. Δημοκρατικά ο καθένας έχει τη γνώμη του. Όλοι έχουν τον σεβασμό μου. Ακόμη και αυτή τη μικρή μερίδα», δήλωσε αρχικά ο Τίτε, ενώ εξηγώντας την κλήση του Ντάνι Άλβες τόνισε, ότι ο παίκτης έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση για να είναι στην ομάδα που πηγαίνει στο Κατάρ.

«Η Μπαρτσελόνα μας έστειλε δεδομένα προπόνησης και αυτοί οι αριθμοί μας έδωσαν ασφάλεια για την κλήση του, από άποψη φυσικής κατάστασης. Ο Ντάνι Άλβες ήταν μαζί μας το 2022, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ατομική τεχνική ποιότητα του Ντάνι είναι εντυπωσιακή. Για να είναι επίσης ένας οργανωτής, επειδή οι πλάγιοι μπακ δεν θα παίζουν αποκλειστικά μόνο στα άκρα Είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Θα εξαρτηθεί από τη σύνθεση».

Πενήντα πέντε παίκτες κλήθηκαν συνολικά από τον Τίτε κατά την διάρκεια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Όταν ήμασταν μαζί, ένιωσαν τι συμπεριφορά είχαμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Αυτό είναι το μεγαλύτερο συναίσθημα. Υπάρχει επαγγελματικός, ανθρώπινος σεβασμός για τον καθένα τους. Περισσότερο από το να μιλάμε δημόσια, η συμπεριφορά μας με τον καθένα από αυτούς είναι καθημερινή. Και είναι οι επιλογές που σου φέρνουν αυτό το βάρος να αφήνεις κάποιον εκτός», κατέληξε ο Τίτε.