Ανατροπή με Βαράν, προλαβαίνει τελικά το Μουντιάλ

Ο Ραφαέλ Βαράν ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα αναμένεται τελικά να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ 2022.

Ανατροπή με Βαράν, προλαβαίνει τελικά το Μουντιάλ

Θετικά είναι τα μηνύματα στο «στρατόπεδο» της εθνικής Γαλλίας, λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης, ο Ραφαέλ Βαράν αναμένεται τελικά να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, για το Μουντιάλ, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που τον ήθελαν να απουσιάζει από την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο διεθνής στόπερ είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στις 22 Οκτωβρίου. Πλέον όμως, επέστρεψε στις προπονήσεις, κάνοντας τρέξιμο και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει τη μάχη με το χρόνο για να συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρωταθλητών Κόσμου, που στο Κατάρ θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» τους.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ενόψει και της τελικής λίστας που θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες ο Ντεσάν.