Έμβιλα: «Έρχομαι και με τα πόδια από την Ελλάδα για την Εθνική»

Ο Γιαν Εμβιλά ελπίζει πως μπορεί να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Έμβιλα: «Έρχομαι και με τα πόδια από την Ελλάδα για την Εθνική»

Ο Γιαν Εμβιλά είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο «εγκέφαλος» της ομάδας του Πειραιά. Ο Γάλλος άσος μίλησε στην «Equipe» και τόνισε πως είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Με τους «τρικολόρ» έχει να αγωνιστεί από το 2012 και έχει κάνει μόλις 22 εμφανίσεις.

Η αποστολή για το Κατάρ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα με τον Εμβιλά να ελπίζει ότι μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτήν και να πάρει την ευκαιρία να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Φυσικά και το πιστεύω. Είναι περηφάνια να φοράς τα χρώματα της Γαλλίας. Οι 22 μου συμμετοχές με την εθνική από πάντα με έκαναν να θέλω να παίξω και άλλο. Είμαι δεμένος με την ομάδα μου και είμαι πάντα έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ακόμη και με τα πόδια μπορώ να έρθω από την Ελλάδα. Η εθνική ομάδα με βοήθησε να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμβιλά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν έχει στη διάθεση του, τους Καντέ και Πογμπά και μένει να φανεί αν θα γίνει η έκπληξη και ο Εμβιλά θα έχει πάρει μία θέση στην αποστολή της Γαλλίας.