«Στο Κατάρ ο Πινέδα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Μεξικό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Ορμπελίν Πινέδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

«Στο Κατάρ ο Πινέδα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Όσα κάνει με την κιτρινόμαυρη φανέλα δεν περνάνε απαρατήρητα στην πατρίδα του και ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Opinion» ο ποδοσφαιριστής θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την το Μεξικό.

«Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κρουζ Αζούλ και της Τσίβας μετακόμισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα που τον ζήτησε ρητά για την ομάδα του αφού ήταν σίγουρος για την απόδοσή του και για το κατά πόσο κατανοούσε τη στρατηγική του στο γήπεδο. Έτσι ο Πινέδα έχει ξεχωρίζει στην ΑΕΚ. Έχει κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα νούμερα με την ΑΕΚ που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής για τις κλήσεις του Τάτα Μαρτίνο», αναφέρει το ρεπορτάζ και συνεχίζει:

«Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει συνολικά 24 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκεται έξι πίσω από τον κορυφαίο Παναθηναϊκό. Ο Πινέδα συνεχίζει να ξεχωρίζει και θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα φτάσουν στην καλύτερη φόρμα για να παίξουν το Παγκόσμιο Κύπελλο».