Για αδιαφάνεια στον ορισμό του προγράμματος των προκριματικών του Euro μίλησε ο εκλέκτορας του ΕΪΡΕ!

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του ΕΪΡΕ Στίβεν Κένι παραπονέθηκε για το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής μας, καθώς η ομάδα του την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό όταν θεωρεί ότι θα κρίνεται η πρόκριση στο Euro 2024.

Για αδιαφάνεια στον ορισμό του προγράμματος των προκριματικών του Euro μίλησε ο εκλέκτορας του ΕΪΡΕ!

παράπονα του δημοσιοποίησε ο προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας, Στίβεν Κένι, αναφορικά με το αποτέλεσμα της κλήρωσης στον όμιλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του έχει ρεπό και έτσι θεωρεί ότι η υπόθεση πρόκριση θα παιχθεί ερήμην της...

Μάλιστα μίλησε για αδιαφάνεια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκλέκτορας της Ιρλανδίας: «Είμαι απογοητευμένος από την έλλειψη διαφάνειας για την τελευταία αγωνιστική. Εμείς δεν παίζουμε την τελευταία μέρα. Η Ολλανδία παίζει με το Γιβραλτάρ και η Γαλλία με την Ελλάδα.

Αν η Γαλλία χρειάζεται ισοπαλία με την Ελλάδα (για να προκριθεί), θα την πάρει. Αν η Ολλανδία χρειάζεται να πετύχει τέσσερα γκολ με το Γιβραλτάρ θα τα πετύχει. Εμείς δεν έχουμε αγώνα. Δεν είμαστε χαρούμενοι.

Εάν πρόκειται να υπάρξει ένα ρεπό, σίγουρα πρέπει να το πάρει η μικρότερη ομάδα. Απλώς δεν είναι δίκαιο. Ζήτησα διευκρινίσεις, αλλά υπήρχε πολύ μικρή ανταπόκριση, ότι έτσι είναι η κλήρωση».