Ελλάδα – Ολλανδία 1-1: Ισοπαλία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Εθνική Νεανίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19. 

Ελλάδα – Ολλανδία 1-1: Ισοπαλία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Εθνική Ομάδα η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 7ο λεπτό, με το τετ α τετ της Γιαννακά να περνά λίγο άουτ.

Στο 18ο λεπτό το σουτ της Σι Τζόνα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Γρίβα. Στο 37ο λεπτό η Ελλάδα προηγήθηκε με γυριστή κεφαλιά της Γιαννακά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πλακιά. Η Ολλανδία ισοφάρισε στο 78ο λεπτό με σουτ της Κεούκελλαρ. Στον 90ο λεπτό αποβλήθηκε η Χαλατσογιάννη με 2η κίτρινα κάρτα.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Νεανίδων την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 16:00 απέναντι στη Σουηδία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους.

Ελλάδα: Γρίβα, Σαργιώτη (69' Κοκμότου), Παπαϊωάννου, Πλακιά (88΄Γεωργουλά), Γιαννακά, Κωστοπούλου (93' Παυλοπούλου), Ντάρζανου (69' Κρομύδα), Καλέση, Καρυπίδη, Ραπάνη, Χαλατσογιάννη.

Ολλανδία: Λίeτινγκ, Καπτέιν Βίκε, Γουόκ (46' Ντε Κλόνια), Βαν Γκοολ, Σι-Τζόνα (46' Κεουκέλλαρ), Λακρουά, Χουιζένγκα (57΄Τολχοεκ), Νοόρντμαντ, Χένρι, Ντε Ρίντερ (74' Κρούεζε), Βαν Έντε (46' Κάρντιναλ).