Αλεξιάδης: «Στόχος η πρόκριση στην Elite Round»

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Αλέξανδρος Αλεξιάδης έθεσε την πρόκριση στην Elite Round ως πρωταρχικό στόχο.

Αλεξιάδης: «Στόχος η πρόκριση στην Elite Round»

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Αλέξανδρος Αλεξιάδης έθεσε την πρόκριση στην Elite Round ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, η οποία θα διεξαχθεί στο Κόσοβο το διάστημα 5-11 Οκτωβρίου.

Η «γαλανόλευκη» συμμετέχει στον όγδοο προκριματικό όμιλο τον οποίο συμπληρώνουν η Φινλανδία, η Ιταλία και η οικοδέσποινα ομάδα του Κοσόβου. Την πρόκριση στην Elite Round κατακτούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου καθώς και οι 4 καλύτεροι τρίτοι όλων των ομίλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξιάδη o οποίος ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ΕΠΟ: «Συγκεντρωνόμαστε με έναν και μοναδικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση, την Elite Round. H συγκέντρωση στο πλάνο μας, η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά και η δυναμική των ποδοσφαιριστών μας, είναι καίριας σημασίας ζητούμενα για την επιτυχία του στόχου που έχουμε ορίσει.

Θα ήθελα επίσης, επ' ευκαιρία των πρώτων επίσημων αγώνων από την ανανέωση του συμβολαίου μου, να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και προσωπικά τον διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μεγάλη μου τιμή το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερηφάνος που θα συνεχίσω να υπηρετώ την Εθνική Ομάδα, κάτι το οποίο μου δίνει κίνητρο για να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε μπροστά με τα παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, ώστε αξιόλογοι ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται σε ανώτερες ηλικιακές κατηγορίες και είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».