«Χ»άρηκε την πρωτιά κόντρα στην Τσεχία η Εθνική Κ19 (1-1)

Η Εθνική Νέων με τον πόντο της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην αντίστοιχη της Τσεχία, εξασφάλισε, μετά την πρόκριση του στην Elite Round και την πρωτιά του ομίλου της!

«Χ»άρηκε την πρωτιά κόντρα στην Τσεχία η Εθνική Κ19 (1-1)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Νέων έμεινε στο 1-1, με αντίπαλο την Τσεχία, όμως ο βαθμός της ισοπαλίας της εξασφάλισε την πρωτιά του 1ου προκριματικού ομίλου (σ. καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους ισόβαθμους της Τσέχους) πέραν της ήδη σίγουρης πρόκρισης στην Elite Round!

Οι φιλοξενούμενοι «ξάφνιασαν» την ομάδα του Αναστάσιου Θέου στο 63ο λεπτό με τον Ντάνιελ Σμίγκα για το 1-0. Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο γκολ δέχθηκε η ελληνική ομάδα μετά από δύο αναμετρήσεις.

Ωστόσο, η «γαλανόλευκη» αντέδρασε 11 λεπτά αργότερα ισοφαρίζοντας: ο Ζήσης Τσίκος έβγαλε την ασίστ στο γκολ του (συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ) Νίκου Σπυράκου για το 1-1 που διατήρησε την ομάδα μας αήττητη και πρωτοπόρο στο γκρουπ.

Η ενδεκάδα της Εθνικής μας: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Κεραμίτσης, Αλεξίου, Κώττας (62' Νικολάου), Γεωργιάδης (69' Γκολφίνος), Χρήστου, Σπυράκος (90+2' Χατζηκυριάκος), Κυριόπουλος (62' Φίλων), Σμυρλής (62' Τσίκος), Κούτσιας.