Σο: «Φανταστικός ο Μαγκουάιρ, ποτέ δεν κρύβεται»

Για τη σκληρή κριτική που δέχεται ο Χάρι Μαγκουάιρ τοποθετήθηκε ο Λουκ Σο.

Σο: «Φανταστικός ο Μαγκουάιρ, ποτέ δεν κρύβεται»

Μετά τις αποδοκιμασίες από το αγγλικό κοινό, και τη δημόσια συγγνώμη του Χάρι Μαγκουάιρ, ήταν η σειρά του Λουκ Σο να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας χαρακτήρισε τον Μαγκουάιρ ως φανταστικό παίκτη και χαρακτήρα, ενώ τόνισε πως δεν έχει δει πιο σκληρή κριτική. Παραδέχτηκε δε ότι του λείπει η αυτοπεποίθηση αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Χάρι είναι ένας φανταστικός παίκτης και φανταστικός χαρακτήρας. Την σκληρή κριτική που δέχεται δεν την έχω ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν κρύβεται. Το ότι συνεχίζει να βγαίνει μπροστά, δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα του. Όλοι ξέρουν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Τον τελευταίο καιρό του λείπει η αυτοπεποίθηση, αφού όλος ο κόσμος είναι εναντίον του.

Είναι δύσκολο για αυτόν, αλλά όλοι οι συμπαίκτες του και οι προπονητές του είμαστε στο πλάι του, διότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Σάουθγκειτ τον εμπιστεύεται. Έπαιξε και στα δύο παιχνίδια του Nations League, ενώ και στο EURO ήταν πάρα πολύ καλός. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει και να αποδεχθεί ότι είναι σημαντικότατο στέλεχος της εθνικής Αγγλίας».