Nations League: Κορυφή η Ιταλία, γκολ και θέαμα στο Λονδίνο (3-3), υποβιβάστηκε η Ρουμανία

Η Ιταλία κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την Ουγγαρία και προκρίθηκε στην τελική φάση του Nations League. Γκολ και θέαμα στο Αγγλία – Γερμανία (3-3) με έξι τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο! Σώθηκε η Φινλανδία, υποβιβάστηκε η Ρουμανία.

Nations League: Κορυφή η Ιταλία, γκολ και θέαμα στο Λονδίνο (3-3), υποβιβάστηκε η Ρουμανία

Η Ιταλία στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς (26/9) επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου την τελευταία αγωνιστική και φυσικά πέρασε στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο ντέρμπι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, Αγγλία – Γερμανία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 αλλά οι γηπεδούχοι όχι μόνο επέστρεψαν (2-2) σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά πέρασαν και μπροστά με 3-2 με πέναλτι του Κέιν. Τελικά η Γερμανία ισοφάρισε με τον Χάβερτς (δεύτερο γκολ) στο 87’. Έξι γκολ στο β' ημίχρονο.

Εδώ να πούμε πως ο διαιτητής Μακέλι και στη φάση του πέναλτι της Αγγλίας αλλά και στο πέναλτι υπέρ της Γερμανίας, αν και οι φάσεις ήταν πεντακάθαρες δεν έδωσε τίποτα και ειδοποιήθηκε από τον VAR.

Στη LEAGUE B’ η Φινλανδία επικράτησε εκτός έδρας 2-0 του Μαυροβούνιου που έπαιζε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο λόγω αποβολής του Τομάσεβιτς. Έτσι η νίκη της Ρουμανίας (4-1 τη Βοσνία) δεν ήταν αρκετή για να της χαρίσει την παραμονή…

LEAGUE A

GROUP 3

Ουγγαρία – Ιταλία 0-2

(27’ Ρασπαντόρι, 52’ Ντιμάρκο)

Αγγλία – Γερμανία 3-3

(71’ Σο, 75’ Μάουντ, 83’ Κέιν – 52’ Γκουντογκάν, 67’, 87' Χάβερτς)

LEAGUE B

GROUP 3

Ρουμανία – Βοσνία 4-1

(38’ Μαν, 73’, 86’ Πούσκας, 79’ Ράτσιου, – 77’ Τζέκο)

Μαυροβούνιο – Φινλανδία 0-2

(47’ Άντμαν, 53’ Κάλμαν)