Κύπρος-Ελλάδα 1-0: Κετσπάγια: «Επιτέλους νίκησα κι εγώ»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας την οποία νίκησε για πρώτη φορά.

Κύπρος-Ελλάδα 1-0: Κετσπάγια: «Επιτέλους νίκησα κι εγώ»

Για πρώτη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια πανηγύρισε νίκη επί της Ελλάδας. Μέχρι τώρα δεν το είχε καταφέρει ούτε ως ποδοσφαιριστής, ούτε ως προπονητής. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γεωργιανός προπονητής τόνισε πως η Κύπρος έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι καλό.

Αναλυτικά ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε:

Για το τι άλλαξε και νίκησε: Συγχαρητήρια αξίζουν οι παίκτες. Φάνηκε αυτέ τις ημέρες που κάναμε προπόνηση ότι τα παιδιά ήταν αποφασισμένα. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είδαμε πολύ θέληση να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν περιμέναμε να νικήσουμε, αλλά δείξαμε ότι έχουμε δυνάμεις. Όταν κερδίζεις μία ομάδα σαν την Ελλάδα δείχνει ότι έχεις ποιότητα.

Για το τι του λείπει από την Ελλάδα: Αγαπώ πολύ την Ελλάδα έχω ζήσει πολλά χρόνια και όποτε έχω τη δυνατότητα πηγαίνω γιατί έχω φίλους και συγγενείς. Έχω παίξει και ως ποδοσφαιριστής απέναντι στην Ελλάδα, αλλά πάντα κάτι γινόταν και έχανα. Σήμερα νίκησα κι εγώ, νικήσαμε και εμείς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στο μέλλον μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.