Σάουθγκεϊτ: «Υπήρχαν και θετικά στοιχεία...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ιταλία και τον υποβιβασμό στη League B του Nations League. 

Σάουθγκεϊτ: «Υπήρχαν και θετικά στοιχεία...»

Η Αγγλία υποβιβάστηκε στη League B του Nations League ύστερα από την ήττα με 1-0 από την Ιταλία και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε προβληματισμένος.

«Δεν μπορώ να είμαι πολύ επιλεκτικός ως προς την απόδοση, είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερα σουτ, περισσότερα σουτ στο τέρμα, νομίζω ότι παίξαμε καλά σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού», επεσήμανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας και πρόσθεσε:

«Όλοι θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα, αλλά υπήρχαν και θετικά στοιχεία. Είναι πραγματικά δύσκολο να προσδιορίσουμε γιατί δεν σκοράρουμε. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε όσον αφορά στο timing (σ.σ. ενόψει του Μουντιάλ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλό δρόμο.

Το αποτέλεσμα θα υπαγορεύσει τις αντιδράσεις, αλλά δεν μείναμε πολύ πίσω όσον αφορά στην απόδοση της ομάδας. Και πρέπει να εξασφαλίσω, ότι οι παίκτες θα συνεχίσουν να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν».