Κετσπάγια: «Οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για την αναμέτρηση με την Εθνική μας στην Λάρνακα για το Nations League (24/9, 21.45).

Κετσπάγια: «Οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε να εννοηθεί ότι για την Κύπρο είναι «τελικός» το παιχνίδι με την Ελλάδα για το Nations League, που θα γίνει το Σάββατο (24/9, 21.45) στην Λάρνακα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου:

Για το ότι πήγε η Ελλάδα στην Κύπρο για να πάρει τη νίκη: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να αποφύγουμε το μπαράζ. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτές τις τέσσερις μέρες. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που είναι απογοητευμένοι που δεν κλήθηκαν αλλά έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, είναι δύσκολο να τους καλέσεις όλους. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το κλειδί ώστε να επιστρέψει η Κύπρος στις επιτυχίες: «Όπως είπα, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Αυτές οι δυο ομάδες προπορεύονται και η Ελλάδα εξασφάλισε σχεδόν την πρωτιά. Εμείς είμαστε στην τελευταία θέση και πρέπει να την αποφύγουμε. Για να το καταφέρουμε πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, έχουνε μεγάλη θέληση. Σίγουρα θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου, είναι μια ευκαιρία να δούνε και την Ελλάδα και πιστεύω θα έρθει ο κόσμος. Θέλουμε βαθμούς και πιστεύω ότι μπορούμε. Έχουμε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες και στις προπονήσεις δείχνουν ότι το θέλουν πολύ».

Για τη φιλοσοφία της Κύπρου: «Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα τεχνικά, είναι σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους και πάντα χαίρονται που παίζουν με την Εθνική. Υπάρχουν παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και εγώ. Μια δυνατή, πολύ καλή ομάδα. Εμείς χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μας άξιζε παρόλο ότι δεν παίξαμε καλά. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο να κερδίσουμε».