Χόφενχαϊμ: Θα μποϊκοτάρει το Μουντιάλ του Κατάρ

Η Χόφενχαϊμ με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως δεν θα προβάλει με οποιονδήποτε τρόπο το προσεχές Μουντιάλ του Κατάρ.

Χόφενχαϊμ: Θα μποϊκοτάρει το Μουντιάλ του Κατάρ

Η Χόφενχαϊμ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της έκανε γνωστό πως δεν θα προβάλει με οποιονδήποτε τρόπο το προσεχές Μουντιάλ, στο Κατάρ.

«Στο πρόσφατο παρελθόν, καλύψαμε σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο με τα λόγια και τις εικόνες μας. Επικεντρωθήκαμε στους παίκτες που εκπροσωπούσαν τη χώρα τους και την Χόφενχαϊμ. Φέτος, δεν θα καλύψουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Γερμανικός σύλλογος εξήγησε αυτή της την απόφαση εστιάζοντας στην «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων σε αυτό το αυταρχικό κράτος του Κόλπου».

Συνοπτικά, η Χόφενχαϊμ δεν θα μεταδώσει κανένα περιεχόμενο του τουρνουά και θα επικεντρωθεί σε «άλλα αθλητικά γεγονότα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της γυναικείας ομάδας καθώς και των κατηγοριών U19 και U17».

Η Γερμανική ομάδα πιθανότατα θα έχει διεθνείς τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο Κατάρ, μεταξύ των οποίω τους Αντρέι Κράμαριτς (Κροατία) και Σεμπάστιαν Ρούντι (Γερμανία).