Κατάρ: Φίλαθλος θα δει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ μέσω διαγωνισμού

Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία σε έναν φίλαθλο, που θα επιλεγεί μέσω διαγωνισμού, να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Κατάρ: Φίλαθλος θα δει όλους τους αγώνες του Μουντιάλ μέσω διαγωνισμού

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, που θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν να προσφέρουν σε έναν φίλαθλο οι διοργανωτές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το άτομο αυτό θα επιλεγεί μέσω διαγωνισμού από την Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς (SC), η οποία είναι υπεύθυνη για την παράδοση της απαιτούμενης υποδομής, τον προγραμματισμό και τις λειτουργίες, ώστε το Κατάρ να φιλοξενήσει την τελική φάση του θεσμού.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί βέβαια, είναι ότι για την επιλογή ο νικητής θα πρέπει να πληρεί συγκεκριμένα κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα:

-Να είναι τουλάχιστον 21 ετών
-Να έχει καλή φυσική κατάσταση
-Δεξιότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
-Ικανότητες χειρισμού κάμερας
-Γνώση Αγγλικών για συνομιλία
-Να είναι διαθέσιμος από 18 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης και να υποβάλουν ένα βίντεο (20-60 δευτερόλεπτα) παρουσιάζοντας τον εαυτό τους, ενώ ο νικητής πέρα από το εισιτήριο για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα λάβει επίσης εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τη χώρα προέλευσης στο Κατάρ, διαμονή σε ξενοδοχείο στη Ντόχα (για ένα άτομο) από 18 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου, κύρια γεύματα κάθε μέρα, καθώς επίσης και δωρεάν μεταφορά σε όλους τους αγώνες.