Σκωτία – Ουκρανία 3-0: Το πάνω χέρι στον όμιλο

Η Σκωτία επικράτησε 3-0 της Ουκρανίας σε εξ αναβολής ματς του Α’ Ομίλου της League Β’ στο Nations League και ανέβηκε στην πρώτη θέση του γκρουπ.

Σκωτία – Ουκρανία 3-0: Το πάνω χέρι στον όμιλο

Εντυπωσιακή η Σκωτία στο β’ ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ουκρανία, πήρε τη νίκη με εμφατικό τρόπο (3-0) και ανέβηκε στην κορυφή του Α’ Ομίλου της League Β’ στο Nations League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά στο β’ ημίχρονο ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, έπαιξαν γρήγορα, δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν δοκάρι με τον Άνταμς στο 0-0.

Στο 70’ τελικά, ο Τζον ΜακΓκίν ήταν εκείνος που…έσπασε την άμυνα των Ουκρανών (1-0) και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λίντον Ντάικς. Ήρθε από τον πάγκο, μαζί με τον Φρέιζερ και με δυο τέρματα (80’, 87’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σκωτίας (3-0) απέναντι στην Ουκρανία που δεν μπόρεσε να απειλήσει και προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Το εντυπωσιακό είναι πως και τα δύο τέρματα του Ντάικς ήρθαν από εκτελέσεις κόρνερ του Φρέιζερ.

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Πάτερσον (26' Χίκι), ΜακΤόμινεϊ, Χέντρι, ΜακΚένα, Τίρνεϊ (85' Τέιλορ), Άρμστρονγκ (76' Φρέιζερ), ΜακΤζίν, ΜάκΓκρέγκορ, Κρίστι (85' Μακλίν), Άνταμς (76' Ντάικς).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ντόβμπικ (67' Γιάρεμτσουκ), Μούντρικ (84' Ινατένκο), Μαλινόφσκι, Πιχαλιόνοκ (83' Ζουμπκόφ), Γιαρμολένκο (68' Τσιγκάνκοφ), Στεπανένκο (46' Σιντορτσούκ), Μιχαϊλιτσένκο, Ματβιγιένκο, Μποντάρ, Καραβάγιεν, Τρουμπίν.