Γαλλία: Και ο Λούκας Ντιν αποχώρησε από την αποστολή με τραυματισμό

Ο Λούκας Ντιν εντάχθηκε σε μια πλειάδα τραυματισμένων παικτών για να αποσυρθεί από τους αγώνες του UEFA Nations League της Γαλλίας αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Γαλλία: Και ο Λούκας Ντιν αποχώρησε από την αποστολή με τραυματισμό

Ο Λούκας Ντιν, 29 ετών, είχε ενταχθεί αργά στο γαλλικό στρατόπεδο, αντικαθιστώντας τον Τεό Ερναντές την Δευτέρα (19/9) μετά την αποχώρηση του αριστερού μπακ της Μίλαν λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, κάλεσε τον αριστερό μπακ της Ρεν, Αντριέν Τρούφερ, ως αντικαταστάτη του αμυντικού της Άστον Βίλα, Ντιν, ο οποίος έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο και θα χάσει τους αγώνες με Αυστρία και Δανία.

Υπήρξε μια σειρά από διακοπές που σχετίζονται με τραυματισμούς μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της αποστολής του Ντεσάμπ.

Τη Δευτέρα, ο Ουγκό Γιορίς της Τότεναμ αποχώρησε από την ομάδα της Γαλλίας λόγω τραυματισμού στον μηρό και αντικαταστάθηκε από το No 1 της Ναντ, Αλμπάν Λαφόντ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο μέσος της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό, αντικαταστάθηκε από τον Μπουμπακάρ Καμαρά λόγω τραυματισμού. Στη συνέχεια, το Σάββατο, ο μέσος της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Βερετού, κλήθηκε ως αντικαταστάτης του Καμαρά, αφού ο μέσος της Άστον Βίλα υπέστη επίσης τραυματισμό.

Περαιτέρω αξιοσημείωτες απουσίες από την ομάδα της Γαλλίας περιλαμβάνουν το ζεύγος της μεσαίας γραμμής που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 με τον Πολ Πογκμπά και τον Ενγκολό Καντέ, καθώς και τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

Η ομάδα του Ντεσάν δυσκολεύεται στον όμιλό της στο UEFA Nations League. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στον όμιλο της League A με δύο βαθμούς από 4 αγώνες και αντιμετωπίζει τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Η Γαλλία παίζει με την Αυστρία την Πέμπτη (22/9) πριν από ένα ταξίδι στην Κοπεγχάγη για να αντιμετωπίσει τη Δανία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.